Blog


Het is altijd lente in de ogen van...Lola - zaterdag 18 januari 2020

Iedereen heeft een zielsverwant heb ik wel eens gehoord. Zielsverwanten, tweelingzielen, soulmates kunnen op je pad komen in de vorm van vrienden, minnaars, partners of mensen die even heel kort voorbij komen in je leven. Soms herken je ze vanuit andere, vorige levens. Het contact kan liefdevol zijn of uitermate heftig. Tot nu toe gaat dit altijd over mensen. Maar volgens mij kunnen zielsverwanten ook dieren zijn.

Lees het hele bericht >
1 minuut Zen - vrijdag 3 januari 2020

1 minuut Zen

Lees het hele bericht >
Rondjes draaien - donderdag 2 januari 2020

Zolang ik druk bezig ben met hoe ik er uit zou moeten zien,
ben ik niet bij wie ik werkelijk ben.

Lees het hele bericht >
Het verhaal van de witte schrijfveer - woensdag 1 januari 2020

Met mijn ogen dicht, volg ik de zachte stem van de trainer in de visualisatie: "In jouw landschap loop je een grot binnen en in die grot wordt je begroet door een wijze, een leraar. En die wijze man of vrouw overhandigt je een voorwerp. Ik zie dat ik een grote witte veer overhandigd krijg.

Lees het hele bericht >
Het gouden hert met het roze gewei - zaterdag 21 december 2019

Tijdens een shopsessie in een kledingwinkel, viel mijn blik op dit prachtige gouden hert (volgens mij is het een hert en geen rendier) met roze gewei. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en besloot de kerstkaart, waarop het was afgebeeld, te kopen. Als er een dier op je pad komt, dan zit daar, volgens de sjamanistische gedachte, een symbolische boodschap voor je in, die je op dit moment op jouw levenspad kan ondersteunen.

Lees het hele bericht >